دکتر احسان مدیریان، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین شد

1400/6/22 دوشنبه

دکتر پیمان نامدار، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با صدور ابلاغی، دکتر احسان مدیریان، متخصص طب اورژانس و استادیار عضو هیأت علمی دانشگاه را به سرپرستی معاونت آموزشی دانشگاه منصوب کرد. دکتر نامدار از خدمات دکتر نوید محمدی، معاون آموزشی سابق دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر احسان مدیریان، ریاست بخش اورژانس مرکز آموزشی و درمانی بوعلی، مسؤول مرکز شبیه سازی و آموزش مهارت های بالینی دانشگاه و مدیر مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه را در کارنامه مدیریتی خود دارد و با حفظ پُست و ردیف سازمانی، روز 10 شهریور 1400 به عنوان نهمین معاون آموزشی دانشگاه منصوب شد.

پیش از دکتر مدیریان؛ دکتر مجید سررشته داری، دکتر سعید عسگری، دکتر مهدی ابتهاج، دکتر پرویز فلاح، دکتر محمدعلی زحل، دکتر سید حسین قافله باشی، دکتر پرویز پدیسار و دکتر نوید محمدی، سکان هدایت معاونت  آموزشی دانشگاه را از بدو تأسیس بر عهده داشته اند.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از خدمات دکتر نوید محمدی، انتصاب دکتر احسان مدیریان را تبریک می گوید و برای وی و همکاران گرانقدر حوزه معاونت آموزشی دانشگاه، آرزوی تندرستی و توفیق دارد.