اخبار

راه اندازی دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، قول مساعدت وزیر بهداشت را گرفت

1400/6/22 دوشنبه

دکتر احسان مدیریان، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از قول مساعدت دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راه اندازی دانشکده داروسازی در این دانشگاه خبر داد.

به گفته دکتر مدیریان، در بازدید شامگاه 18 شهریور 1400 وزیر بهداشت از قزوین، در نشست ستاد مدیریت کرونای استان قزوین، دکتر پیمان نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به سابقه بیش از 35 سال سابقه فعالیت آموزشی دانشگاه در رشته‌های گروه علوم پزشکی اشاره کرد و با بیان اینکه این دانشگاه دارای تمام رشته‌های علوم پایه، پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی و بهداشت است؛ تصریح کرد که دانشگاه، شرایط و امکانات لازم برای تأسیس دانشکده داروسازی را داراست. وی درخواست کرد که به منظور احداث ساختمان دانشکده داروسازی در پردیس دانشگاه، اعتبارات لازم اختصاص یابد.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه اظهار کرد: در این نشست، دکتر فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم شهرستان های قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، به صنعتی بودن استان قزوین و وجود شرکت‌های داروسازی متعدد در استان و امکان بهره‌برداری از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی شرکت‌های داروسازی اشاره کرد.

در این نشست، ضمن اشاره به ضرورت وجود نهاد دانشگاهی برای نظارت بر عملکرد این شرکت ها؛ بیان شد که تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز برای تأسیس دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین وجود دارد و نیازی به صرف هزینه‌های زیاد نیست.

هدایت اللدکتر  جمالی پور، استاندار قزوین هم اعلام کرد که دانشگاه علوم پزشکی قزوین از حمایت‌های اجرایی لازم استانی برای تأسیس دانشکده داروسازی بهره‌مند است.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: دکتر بهرام عین الهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از شنیدن این سخنان، قول داد به شرط ایجاد زیرساخت های لازم، از راه اندازی دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین حمایت خواهد شد.