رییس دانشگاه علوم‌پزشکی قزوین:

برای مهار بیماری كرونا، استفاده از همه ظرفیت ها در اولویت قرار دارد

1400/6/20 شنبه

دکتر پیمان نامدار، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی قزوین، عصرگاه روز ۱۸ شهریور 1400 با حضور در مجتمع واکسيناسيون کرونا شهر قزوین مستقر در نمایشگاه بین المللی، ضمن ابراز خُرسندی از حضور نیروهای داوطلب و دانشجویان در کار تزریق واکسن کرونا گفت: برای مهار این بیماری و کاهش میزان مرگ و میر ناشی از آن،  همه باید تلاش کنند. وی ادامه داد که به همین دلیل، استفاده  از همه ظرفیت ها در اولویت قرار دارد.

دکتر نامدار با اشاره به حضور نیروهای  جهادی و سپاه، اذعان کرد که باید تلاش شود تا این روند ادامه داشته باشد و سرعت تزریق افزايش يابد.

شایان ذکر است، قرار است که مجموعه واکسیناسیون کرونا نمایشگاه بین المللی، با همکاری سپاه و نيروهاي داوطلب، در سه شیفت، خدمات واکسيناسيون را تا ساعت یک بامداد و با هدف پوشش ‌کامل تزریق و مهار بیماری کرونا  ادامه دهد.