پیام دکتر نامدار رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به مناسبت روز داروساز

1400/6/3 چهارشنبه

بسمه تعالی

داروسازی در دیار دانش پرور ایران اسلامی قدمتی به دیرسالی ظهور دانشمندان بزرگی چون زکریای رازی دارد و در طول قرون متمادی بزرگانی در این عرصه ، رخ نموده اند تا چراغ امید و سلامت را دردل دردمندان و بیماران روشن کنند.

ثمره تلاش پزشکان و پیراپزشکان و همه اقدامات تشخیصی در کشف و تولید داروهایی متجلی می شود که آلام جسمی و روانی بشر را تشکیل می دهد و او را در برابر هجوم امراض محافظت می کند.

در بحران جهان گیر کوید 19 نیز نقش داروسازان در ایجاد امنیت روانی و درمان بیماران نقشی بی بدیل و اثر گذار بوده است .