رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

تأخیر در تزریق دوز دوم واکسن کرونا جای نگرانی ندارد

1400/3/10 دوشنبه

دکتر پیمان نامدار، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نشست روز هشتم خرداد 1400 ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان قزوین اظهار کرد: مردم به هیچ عنوان نگران تأخیر در تزریق دوز دوم واکسن کرونا نباشند.

وی اظهار کرد که هر چند طبق اعلام قبلی به برخی گروه های هدف، از حدود یک هفته پیش، نوبت تزریق دوم واکسن کرونا فرا رسیده است، ولی طبق اعلام أخیر وزارت بهداشت، 21 تا 90 روز، دوره زمانی بین دو تزریق است و این، یعنی اینکه از همین امروز، 60 روز برای تزریق نوبت دوم، فرصت داریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه با احتساب این موضوع، مردم به هیچ عنوان نگران تأخیر در تزریق دوز دوم واکسن کرونا نباشند؛ گفت: زمان جدید تزریق نوبت دوم، از طریق ارسال پیامک به شهروندان اعلام می شود.

به گفته دکتر نامدار، در مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا شهر قزوین نیز غرفه ای برپا شده است تا اطلاع رسانی لازم را در این زمینه به شهروندان ارائه دهد.