انتصاب سرپرست جدید معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1399/7/7 دوشنبه

دکتر پیمان نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین، دکتر علی اکبر کرمی، عضو هیات علمی دانشکده پزشکی را به عنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب و از خدمات دکتر امیر محمد کاظمی فر، معاون سابق درمان تشکر و قدردانی کرد.

دکتر علی اکبر کرمی، استادیار و متخصص ارولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است که  پزشکی عمومی را در دانشگاه علوم پزشکی قزوین گذرانده است و در کارنامه مدیریتی خود، مدیریت بر کلینیک های ویژه  را دارد.

معاون آموزشی دانشکده پزشکی و مدیر عامل مرکز آموزشی و درمانی مستقل ولایت قزوین از دیگر فعالیت های  مدیریتی دکتر علی اکبر کرمی است.

روابط عمومی دانشگاه، ضمن قدردانی از خدمات دکتر امیر محمد کاظمی فر، انتصاب دکتر کرمی را به سرپرستی معاونت درمان، به ایشان و مجموعه همکاران گرانقدر حوزه درمان تبریک و تهنیت می گوید و از خدای مهربان برای ایشان و همکاران آرزوی توفیق دارد.